seHo Serveis SL

seHo Serveis Homologats Integrals, S.L. neix aprofitant la gran experiència en obres i instal·lacions que la família tenen des de 1970.
A seHo ens dediquem a gestionar qualsevol obra, reparació o tràmit legal, amb la major rapidesa i eficàcia, amb bons industrials i professionals que garanteixen una molt bona qualitat a un preu competitiu, ja que els nostres honoraris són suportats pels nostres professionals homologats sense encarir el preu final.
A seHo fem revisions periòdiques de les feines que realitzen els nostres col·laboradors per poder mantenir el nivell de qualitat que exigim. No qualsevol industrial o professional es homologat per seHo.

30 ANYS D’EXPERIÈNCIA

El nostre objectiu es la seva tranquil·litat, per això ens posem a la vostre disposició les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Per a qualsevol emergència, reparació, obra o manteniment, ens pot demanar pressupost sense compromís.

CONTACTE

SEGELL DE QUALITAT

Ens avalen més de 30 anys d’experiència i treballem amb industrials homologats garantint rapidesa i eficàcia en els projectes i feines que realitzem.

  • Industrials Homologats

  • Servei 24 hores

  • Rapidesa i eficàcia

  • Revisions periòdiques

  • Garantia de qualitat

93 159 44 44

NECESSITES UN PRESSUPOST?

Explica’ns que necessites i t’enviarem pressupost sense cap compromís

Contacte

OFICINA

93 159 44 44

Urgències 24H

+34 661 937 169

HORARI

9:00 – 19:00

Urgències 24h